1a divisió

Modric acceptarà vuit mesos de presó per frau fiscal, segons El Mundo

Futbol. El diari afirma que el jugador del Madrid accepta una pena de presó, es declara culpable de dos delictes fiscals i pagarà una multa d’1,4 milions d’euros

Luka Modric hauria arribat a un acord amb Hisenda per resoldre els seus problemes fiscals. Segons el diari El Mundo, el futbolista del Real Madrid accepta la seva culpabilitat en dos delictes fiscals, a més d’una pena de presó de vuit mesos i una multa d’1,4 milions d’euros. El croat accepta, així, haver defraudat a Hisenda 870.728 euros, al rebre els seus drets d’imatge a través d’una societat instrumental de Luxemburg. El pacte ja ha estat comunicat al jutjat d’Alcobendas que investiga al cas.

L’internacional per Croàcia, escollit recentment millor jugador de la temporada passada i millor jugador del mundial de Rússia, va ser denunciat per estafar a Hisenda 290.990 euros en el 2013 i 579.738 euros en el 2014 en les seves declaracions d’IRPF fent servir una societat instrumental anomenada Ivano S.A.R.L., amb seu a Luxemburg, gestionada per la seva dona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)