Internacional

La final de Roma contra el Barça, l’inici de la depressió de Carrick

Futbol. L’exjugador del Manchester United revela que després d’aquella derrota va patir depressió durant dos anys

Michael Carrick ha confessat, en la seva autobiografia que publica per capítols el diari The Times, que va patir depressió després de perdre la final de la Champions League del 2009 contra el Barça. L’equip de Pep Guardiola va imposar-se al Manchester United per 2-0 amb gols d’Eto’o i Messi i va iniciar una època gloriosa per a la història blaugrana, però va suposar “el pitjor moment” de la carrera de Carrick.

En la seva autobiografia, l’anglès explica que una errada seva que va provocar el primer gol del Barça el va marcar: “Vaig estar molt temps preguntant-me per què vaig fer allò. I llavors la depressió va créixer com una bola de neu. Va ser un any difícil, després d’allò.” “D’alguna manera va ser el moment més baix de la meva carrera i realment no sé per què. Havia decebut en el partit més important de la meva carrera”, ha confessat Carrick, que va patir depressió durant els dos anys posteriors a la fina i que, afirma, no va començar a superar la malaltia fins que la va començar a compartir amb la seva gent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)