Internacional

Alcácer allarga el moment

Amistós. El davanter de Torrent, que ha marcat 7 gols en 4 partits amb el Dortmund, lidera la golejada del combinat estatal sobre Gal·les amb un doblet

GAl·LES 1 ESPANYA 4

GAL·LES:Hennessey, Gunter, Ashley Williams (Chester, 46’), Ben Davis (Richards, 62’), Roberts, Ampadu (King, 50’), Allen (Smith, 62’), John (Lawrence, 62’), Wilson (Brooks, 46’), Ramsey i Vokes.ESPANYA:De Gea (Kepa, 46’), Azpilicueta (Jonny Otto, 63’), Sergio Ramos (Bartra, 46’), Albiol, Gayà, Rodrigo Hernández, Ceballos, Saúl (Koke, 46’), Paco Alcácer (Iago Aspas, 73’), Suso (Rodrigo Moreno, 81’) i Morata.GOLS:0-1 (8’) Paco Alcácer- 0-2 (19’) Sergio Ramos. 0-3 (29’) Paco Alcácer. 0-4 (74’) Bartra. 1-4 (89’) Vokes..ÀRBITRE:Anthony Taylor (anglès).

Paco Alcácer passa per un moment dolcíssim. El davanter de Torrent ha irromput amb força en el Borussia Dortmund, en què ha marcat 7 gols en 4 partits que ha jugat –6 en la Bundesliga, fets en 81 minuts de joc, i 1 en la Champions–, i ahir, a Cardiff, en el seu retorn a la selecció espanyola va liderar amb un doblet la golejada de l’equip dirigit per Luis Enrique (1-4) contra Gal·les. Aviat va posar de manifest l’estat de gràcia en què es troba el 9, obrint el camí del triomf visitant amb una fuetada des de dins de l’àrea que va entrar per l’escaire. Des d’aleshores, el domini del combinat estatal va ser indiscutible, i producte d’aquest van anar arribant els gols. Sergio Ramos, rematant amb la testa una falta centrada per Suso, va fer el segon, i Alcácer, de nou, finalitzant dins de l’àrea, va sentenciar abans del descans. En el segon temps, Marc Bartra, de cap a la sortida d’un córner, també a centrada de Suso, va ampliar un marcador que va tancar Vokes, fent la diana de l’honor per als gal·lesos.