1a divisió

Ramos es disculpa per fer d’abusananos a l’entrenament

Real Madrid. El capità madridista envia dues pilotades a un jugador del filial per un xoc fortuït durant la sessió preparatòria. “La meva reacció no hauria d’haver estat aquesta”

  • VÍDEO: Les dues pilotades de Ramos a Reguilón

Sergio Ramos ha tingut avui una actitud lamentable a l’entrenament del Real Madrid. En l’intent de recuperar una pilota, Reguilón, li ha donat un petit cop involuntari, que el central no ha digerit bé. Li ha dedicat dues pilotades, la primera a un pam de distància i la segona quan el jugador del filial mirava de marxar cap al vestidor. Les xarxes socials s’han omplert de crítiques al capità del Madrid, que ha mirat de suavitzar la seva actuació d’abusananos. “Encara que no ho sembli, són situacions força habituals, però no és excusa. La meva reacció no hauria d’haver estat aquesta. Nosaltres sempre anem al màxim, oi Regui? Al final, a la victòria junts! Carpetada i a pel partit de demà”, ha escrit a tuiter. “Sempre amb el meu equip i amb el meu capità”, ha estat la resposta de Reguilón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)