Més futbol

La UEFA, el PSG i el City, sota l’ombra de la sospita

‘Football Leaks’. Els mitjans que integren la xarxa d’investigacions EIC asseguren que l’ens europeu hauria encobert els dos clubs per tal d’evitar sancions per incompliment del ‘fair play’ financer

La UEFA, el París Saint-Germain i el Manchester City estan sota l’ombra de la sospita, després de les informacions que van transcendir per part dels mitjans que integren la xarxa d’investigacions a àmbit europeu, EIC (European Investigative Collaborations). I és que, d’acord amb el que van publicar ahir Mediapart i Der Spiegel, mitjans que formen part d’aquesta xarxa, els dos clubs haurien rebut inversions milionàries, encobertes per la UEFA, en què aleshores Michel Platini n’era el president i Gianni Infantino –actual president de la FIFA– secretari general. Segons els citats mitjans, els dirigents haurien ajudat de manera sistemàtica el París Saint-Germain i el Manchester City a no ser sancionats per haver comès dopatge financer i haver incomplert les normes del fair play financer, dictades per la mateixa UEFA, que impedeixen als clubs gastar més diners dels que ingressen amb les seves activitats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)