Més futbol

L’estadi del Compostela es dirà Vero Boquete

Futbol. L’ajuntament de Santiago de Compostel·la ha aprovat per unanimitat que l’estadi San Lázaro digui el nom de la futbolista gallega

L’ajuntament de Santiago de Compostel·la ha fet oficial avui el canvi de nom de l’estadi municipal de la ciutat, que passarà a dir-se estadi Vero Boquete de San Lázaro, feu del Compostela, ara a tercera divisió. Amb aquesta decisió, que s’ha pres per unanimitat, el consistori vol reconèixer la futbolista gallega, “se’ns dubte, una de les millors de la història de la nostra ciutat i del conjunt de l’estat”, segons ha dit la regidora Noa Morales (Compostela Aberta), una de les impulsores del canvi.

Vero Boquete, que actualment juga al Beijing BG Phoenix de la superlliga xinesa, ha agraït el reconeixement a través de les xarxes socials. “Emocionada, orgullosa, feliç i sobretot agraïda!”, ha dit Boquete, que afirma que el canvi de nom és “el millor reconeixement possible i la mostra més gran d’estima. A la meva terra, de la meva gent”, ha afegit la gallega, exjugadora de l’Espanyol, entre d’altres.

Boquete, de 31 anys, és la primera futbolista que dona nom a un estadi a l’estat espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)