1a divisió

El Real Madrid s’entrega a Solari

1a divisió. Florentino Pérez no troba un relleu per a Julen Lopetegui que li faci el pes i ascendeix l’entrenador argentí, que signa fins al 2021

Santiago Solari, el tècnic “provisional”, com va nomenar-lo el Real Madrid després de destituir Julen Lopetegui, s’ha convertit en definitiu. El club blanc va oficialitzar ahir el que era un secret de domini públic, després de les quatre victòries aconseguides en els quatre partits que l’entrenador argentí ha dirigit l’equip. Solari, fins fa dues setmanes al capdavant del filial, ha acabat convencent Florentino Pérez, que tampoc ha trobat un tècnic de primera línia per a la banqueta que li fes el pes després que Antonio Conte, la seva primera opció, refusés la proposta. “Vaig preferir i prefereixo esperar al juny per trobar una nova feina”, va confirmar aquesta setmana el preparador italià. D’aquesta manera, el Madrid s’entrega a Solari, que signa per dos anys i mig, fins al 2021.

Lesió muscular de Reguilón

El lateral esquerre es va sotmetre a unes proves que van diagnosticar-li una lesió muscular al bíceps femoral de la cama dreta, que el mantindran entre dues i tres setmanes fora dels terrenys de joc. Reguilón, doncs, s’uneix a Nacho, Casemiro i Vallejo a una infermeria de la qual surten Marcelo, Casemiro i Mariano, que ahir van entrenar-se amb el grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)