Internacional

L’última vegada de Rooney

Amistós. Wembley va retre homenatge en l’amistós contra els Estats Units al seu golejador històric, que va arrodonir el seu nombre de participacions (120) disputant l’última mitja hora

Wayne Rooney es va sentir per darrera vegada internacional anglès a l’escalf de Wembley. El punta de Liverpool, que va anunciar el seu adeu com a internacional a finals del 2017, va tenir el reconeixement del temple londinenc a tota una vida dedicada al futbol en l’amistós contra els Estats Units, país on l’exdavanter de l’Everton i del Manchester United exhaureix els seus dies com a futbolista.

Acompanyat dels seus fills, Rooney va ser guardonat amb una placa honorífica al principi del partit per reconèixer les 120 aparicions amb el conjunt dels tres lleons (només 5 menys que Peter Shilton, jugador amb més participacions). Rooney, a més, és el màxim realitzador en la història de la selecció anglesa, amb 53 dianes.

L’ariet, que va entrar en el minut 58, va participar del tram final d’un partit que Anglaterra ja guanyava plàcidament gràcies als gols de Trent Alexander-Arnold i de Jesse Lingard en la primera meitat. Callum Wilson, davanter del Bournemouth, va arrodonir la nit londinenca amb el tercer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)