Internacional

El River-Boca s’ajorna fins diumenge

Futbol. La tornada de la final de la copa Libertadores es disputarà demà a les 21 hores (hora catalana) després de l’atac a l’autocar de Boca Juniors amb pedres i gas pebre provocant lesions en alguns jugadors

El partit de tornada de la final de la copa Libertadores entre River Plate i Boca Juniors es disputarà, finalment, demà a partir de les 21 hores (hora catalana) després d’un acord entre els dos clubs i la CONMEBOL.

El partit, previst inicialment per avui a les 21 hores, s’ha hagut d’endarrerir després que un grup d’aficionats de River hagi atacat l’autocar de l’equip xeneize a l’arribada a l’estadi Monumental. Algunes persones han llançat pedres al vehicle, aconseguint trencant els vidres, i posteriorment han atacat amb gas pebre. Diversos jugadors de Boca Juniors han resultat afectats, per dificultats respiratòries i marejos, però també per diversos talls. Els que n’han sortit pitjor parats han estat Pablo Pérez i Gonzalo Lamardo, que han hagut de ser traslladats a l’hospital per ser atesos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)