Internacional

El River-Boca, ajornat

Futbol. La CONMEBOL ajorna sense data que la tornada de la final de la copa Libertadores

La CONMEBOL ha anunciat que el partit de tornada de la final de la copa Libertadores entre River Plate i Boca Juniors no es disputarà avui. El partit, que estava previst inicialment per ahir a les 21 hores (hora catalana) va ser ajornat per avui, però tampoc es disputarà avui. La CONMEBOL i els clubs hauran de trobar una data en les properes setmanes per jugar el partit, ja que el guanyador de la Libertadores ha de disputar, a partir del 18 de desembre, el mundial de clubs. La CONMEBOL es reunirà dimarts amb els dos clubs per trobar una data en els propers dies. La setmana que ve, Buenos Aires acull la reunió del G20 i, per raons de seguretat, no es pot celebrar el matx durant aquesta setmana.

Durant el dia d’avui, Boca havia anunciat, a través d’un comunicat, que tenia la intenció de disputar el partit argumentant que el volia jugar “en igualtat de condicions”, fet que no es donava, segons el club xeneize, a causa de l’atac que va patir l’autocar de Boca a l’arribada de l’estadi Monumental ahir, que era quan s’havia de disputar inicialment el matx. L’atac va provocar lesions a alguns jugadores, entre ells Pablo Pérez i Gonzalo Lamardo, amb problemes a l’ull.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)