Internacional

La final, suspesa de nou i sense data definitiva

Copa Libertadores. Tot indica que es podria jugar el 8 de desembre. Demà, reunió clau

La final de la Libertadores, convertida en la més llarga de la història, va viure ahir un nou gir de guió. Superada la vergonyosa jornada del dissabte arran dels greus incidents viscuts en el trajecte del Boca cap al Monumental, la Conmebol va decidir ajornar sine die el partit de tornada. “Amb aquestes condicions no hi ha igualtat esportiva. Ens importa l’esport, el joc, i creiem que hem de donar les condicions perquè els dos clubs tinguin la possibilitat de recuperar-se”, resava el comunicat de l’organisme futbolístic sud-americà. Així, està previst que aquest dimarts es dugui a terme una reunió a la seu de la Conmebol a Asunción (Paraguai) entre els presidents del River Plate i el Boca Juniors per intentar fixar una nova data. No obstant això, tot indica que la final es podria reprendre el cap de setmana del 8 i 9 de desembre, pocs dies abans de l’inici del mundial de clubs, competició que disputarà el campió de la Libertadores.

El Boca vol una sanció

La solució adoptada ahir per la Conmebol, però, no atén la petició realitzada pel conjunt xeneize, que reclamava la suspensió i una sanció al seu rival. “El Boca sol·licita la suspensió del partit, així com l’aplicació de les sancions corresponents previstes en l’article 18.” Tot i no especificar-ho, en aquesta petició s’interpreta que el Boca demani la desqualificació del River. Tanmateix, encara és ben viu el precedent viscut l’any 2015, quan el Boca Juniors va ser eliminat en els vuitens de la Libertadores després que diversos futbolistes de l’etern rival fossin atacats amb gas pebre per part d’alguns aficionats presents a les graderies de La Bombonera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)