1a divisió

L’Athletic acomiada Berizzo

1a divisió. La derrota al Ciutat de València fa saltar el tècnic argentí i serà el tècnic del filial, Gaizka Garitano, qui dirigeixi el primer equip dijous a Osca

Eduardo Berizzo ja no és entrenador de l’Athletic. Així ho ha decidit la Comissió Gestora que encapçala Josu Urrutia després de la dolorosa derrota d’ahir al Ciutat de València i que deixa el conjunt basc en una situació delicada, instal·lat en la zona de descens.

El conjunt bilbaí ha comunicat que serà el tècnic del filial, Gaizka Garitano, qui agafi les regnes de l’equip a partir de demà i s’assegui a la banqueta a El Alcoraz dijous per enfrontar-se a l’Osca en una eliminatòria de setzens de final de la copa bastant decantada al seu favor després del 4-0 de San Mamés.

Consumat el seu adéu, Berizzo veu com encadena el seu segon acomiadament després de viure una situació similar la temporada passada a Sevilla, encara que aleshores amb l’equip andalús amb una situació molt més plàcida. El tècnic argentí deixa el País Basc després de tan sols una victòria, la de la jornada inaugural contra el Leganés, en 14 jornades i de veure com les sensacions futbolístiques de l’Athletic han anat de més a menys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)