Internacional

Monòleg amb ensurt final

Premier. El City, amb un gran Mahrez, s’adjudica una nova victòria aglutinant la pilota un 80% del temps, però patint en un darrer tram de molt coratge del Watford

El degoteig de passades, de desmarcades, de conduccions i fintes acaba sent un elixir que en algun moment passa factura, i que permet al Manchester City navegar per la Premier League pràcticament sense fissures, sempre un pas al davant del rival i amb unes idees tan estructurades com desorganitzades solen acabar alguns dels seus rivals, víctimes d’una permuta constant de peces.

Va aguantar dempeus ahir el Watford, un equip de físic generós i d’una rigidesa tàctica elogiable, però tampoc va aconseguir ser l’antídot per a un conjunt de Pep Guardiola que pot canviar engranatges, com ahir donant descans a l’indiscutible Laporte i a Sterling, però que no perd les conviccions que el converteixen en un equip que cavalca per un sender nítid, que va passar ahir al galop per Vicarage Road fent camí cap a la propera aturada, dissabte contra el Chelsea. Pocs contratemps va tenir l’equip de Manchester al nord de Londres. Un d’estrident, amb una rematada de Deeney que va desbaratar amb el peu Ederson. Un entrebanc en el monòleg habitual skyblue i que ahir va tenir els seus punts àlgids amb una pilota passada al segon pal que Leroy Sané, de manera singular, esquivant la sortida de Foster acompanyant la pilota amb el pit, va acabar allotjant al fons de la xarxa i ja en la represa quan Gabriel Jesus, protagonista en absència d’Agüero, va trobar al segon pal un Mahrez que va sentenciar el partit encara amb mitja hora per disputar-se, completant una notable acció individual.

Com a anècdota quedarà la rauxa final d’un Watford impulsat per Deulofeu i el gol de Doucouré, el segon que encaixa el City lluny de l’Etihad, però que no taca l’expedient d’un líder que encara no sap el que és perdre.

Emocions per a Ranieri

El tècnic italià, que ha estat nomenat tècnic del Fulham recentment, s’enfrontarà aquest vespre per primera vegada al Leicester, al qual va comandar al seu únic títol de lliga, en una de les gestes més grans de la història del futbol anglès. “Serà estrany enfrontar-m’hi, un partit d’emocions molt fortes, però el futbol també és això i no puc oblidar que el nostre objectiu és guanyar el partit”, va resumir Ranieri, que té el repte de treure el Fulham del pou de la Premier.

‘The Guardian’ apunta a una possible sanció al City

L’actual líder de la Premier League i un dels candidats a conquerir la Champions League podria enfrontar-se a una sanció per haver vulnerat el fair play financer segons va publicar ahir el diari The Guardian. Segons el rotatiu, haurien estat informacions de Football Leaks el que hauria impulsat la UEFA a obrir una investigació que, en cas de concloure afirmativament les presumptes irregularitats del Manchester City, podria implicar fins i tot la seva exclusió de la pròxima edició de la Champions League. Cal tenir en compte que el conjunt skyblue ja va ser penalitzat amb una multa de 55 milions d’euros que es va acabar reduint a 16 el 2014 per haver infligit les normes de competitivitat financera que imposa la UEFA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)