1a divisió

Amb els cinc sentits

1a divisió. El Madrid reprèn el pols a la lliga visitant per primera vegada l’estadi d’El Alcoraz. “Els jugadors són conscients de la importància del partit”, diu Solari

Apagat el foc que va suposar la contundent derrota a Ipurua, Santiago Solari vol continuar tancant fronts oberts com més aviat millor. Per ara, i més enllà de la desfeta contra l’Eibar, els resultats estan donant la raó al preparador argentí. Així, segellat l’accés als vuitens de copa i Champions, en aquest cas com a primer de grup, i amb un full de ruta gairebé impecable ateses les set victòries en vuit compromisos, el conjunt madridista reprèn aquesta tarda a El Alcoraz el pols a la lliga disposat a encadenar una bona dinàmica de resultats que li permeti redreçar el rumb i acostar-se al Barça i l’Atlético abans de l’aturada pel mundial de clubs. “No crec que faci falta incidir en la motivació. Ells són conscients de la importància del partit i tenen l’objectiu molt clar de lluitar la lliga fins al final”, va remarcar Solari en la prèvia contra l’Osca.

Una conferència que va girar més al voltant de la figura de Gareth Bale que del conjunt aragonès. Recuperats homes per a la causa com Isco i Asensio i amb un Llorente que ha passat de l’ostracisme a tenir un protagonisme notori aprofitant la lesió de Kroos, el tècnic de Rosario va dur a terme en aquest cas una defensa a ultrança de l’internacional gal·lès, qüestionat pel baix rendiment mostrat en aquest primer terç del curs. “El dia del València no va marxar lesionat, sinó amb molèsties lògiques després d’un gran esforç pel treball realitzat contra el Roma, l’Eibar i el mateix València. A vegades no surten les coses perquè hi ha un rival que ho fa tot per guanyar-te. Bale va mostrar el seu compromís i això es va veure, després pot estar més o menys encertat, però no tinc res a recriminar-li; està fent grans esforços. A Roma va marcar un golàs però això s’oblida ràpid”, va reivindicar.

Contra l’Osca, de qui va remarcar que “exigiran el màxim des del primer minut”, Solari recupera Marcelo però manté les baixes del mateix Kroos, Nacho, Reguilón i Mariano, aquest últim lesionat dimarts passat contra el Melilla.

Jornada històrica

Cuer, a set punts de la salvació i amb un sol triomf aquest curs, la visita del Madrid és vista per l’Osca com un compromís amb poc a perdre i molt a guanyar. “Volem que la nostra gent acabi orgullosa de nosaltres. El partit no ens arriba en el millor moment des que soc aquí, però crec que és un partit bonic de jugar i tant de bo puguem fer bé les coses”, va declarar Francisco Rodríguez, que té les baixes d’Akapo, Semedo, Musto i Gallar.

LES FRASES

Bale pot estar més o menys encertat, però no tinc res a recriminar-li; a Roma va fer un gran gol però sembla que això s’oblida ràpid
Els jugadors tenen molt clar l’objectiu de lluitar per la lliga fins al final; no cal incidir en la motivació
Santiago Solari
entrenador del real madrid
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)