1a divisió

Bale salva el Madrid contra el cuer (0-1)

LaLiga. Un gol del gal·lès, l’únic que ha generat perill, al minut 8 dóna els tres punts al conjunt de Solari en un partit per oblidar

El Real Madrid s’ha endut els tres punts aquesta tarda a Osca amb la llei del mínim esforç. Un gol matiner de Gareth Bale ha estat suficient per lligar la victòria al camp del cuer en un partit per oblidar dels blancs.

El partit s’ha posat ben aviat de cara per al Madrid amb una centrada des de la dreta d’Odriozola al minut 8 que Gareth Bale ha rematat de primeres en el 0-1. L’Osca ha tingut aviat l’opció de l’empat, però Courtois ha rebutjat el xut dins l’àrea de Chimmy Ávila en en 16’. Els blancs s’han dedicat a mandrejar, a l’espera d’alguna contra perillosa i tan sols ha generat perill amb un xut llunyà de Bale que ha desviat Jovanovic.

La segona part ha començat amb una ocasió de gol més que clara de l’Osca. Melero s’ha elevat més que els defensors i la rematada de cap des de la frontal de la petita ha sortit fregant el pal. Els locals han dut la veu cantant, amb més fe que idees o encert, mentre que el Madrid ha tingut alguna opció d’ampliar la renda a les botes de Bale, primer en un xut llunyà que ha rebutjat Jovanovic i després a l’aprofitar en un error en la sortida de pilota del porter, que ho ha esmenat resolent el mà a mà amb el gal·lès. El cuer de la lliga ha fet mèrits per més i el Cucho Hernández l’ha tingut al 87’ controlant la pilota amb el pit a tocar de l’àrea petita, però la volea posterior ha sortit alta.