Internacional

Retorn a la dolça rutina

Premier. El Manchester City recupera momentàniament el lideratge a costa d’un Everton vulnerable i gràcies a un doblet de Gabriel Jesus

T’acaba sotmetent, fent emergir les teves inseguretats, per molt que, com l’Everton ahir, adoptis un posat desafiant. I malgrat un inici decent de partit dels toffees a l’Etihad, amb una ocasió de Richarlison que hauria pogut donar un to diferent al partit, el Manchester City no va trigar a ensumar les pors del rival i a fer aflorar les seves carències per tatuar una nova victòria en la Premier League que el retorna al capdavant de la classificació en espera del que faci el Liverpool aquesta tarda contra el Manchester United.

Una pressió subtil, no especialment radical, va ser suficient perquè Yerry Mina esfondrés les bones pretensions del seu equip. Maldestre, poc lúcid en la decisió, el central colombià es va equivocar en una sortida de pilota quan era últim home, i en la rèplica del City ell mateix va acabar trencant el fora de joc d’un Gabriel Jesus que ahir sí que va tenir la punteria del seu costat.

Tot i la baixa de David Silva i la inclusió d’un convalescent Kevin de Bruyne només en l’últim quart d’hora, el City no va perdre la seva etiqueta, va empènyer amb tot, i va erosionar de mica en mica la defensa de l’Everton, ahir més poblada que de costum. Malgrat la presència de tres gegants com Zouma, Keane i Yerry Mina, Gabriel Jesus novament es va filtrar entre els dos últims per batre novament Pickford amb una bona rematada de cap. I encara que l’Everton va ensumar la reacció poc després amb un gol afortunat de Calvert-Lewin, que es va allotjar al fons de la porteria després de tocar en Delph, el City va apagar el foc del partit tot seguit amb un bon gol de Sterling que permet a l’equip de Guardiola recuperar la rutina d’equip incontestable després de la derrota contra el Chelsea fa set dies.

Deulofeu lidera el triomf del Watford

Gerard Deulofeu va tenir un rol determinant en la victòria d’un Watford que va tornar a embutxacar-se tres punts després d’una sèrie de set partits sense guanyar. El de Riudarenes, que ja va deixar bones sensacions en la visita del City a Vicarage Road tot i la derrota, va aplanar el camí marcant el primer gol i assistint Holebas en el segon, abans que Domingos Quina sentenciés el matx i Hoilett i Reid posessin la por al cos dels hornets en el tram final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)