Internacional

El River vol allargar la festa

Mundial de clubs. El campió de la copa Libertadores s’enfronta aquesta tarda a l’Al-Ain i el Real Madrid buscarà a partir de demà convertir-se en el club amb més títols en la competició

El mundial de clubs inicia avui la part interessant amb la primera de les semifinals. El River Plate, encara amb l’eufòria pel títol en la copa Libertadores contra el Boca Juniors, s’enfrontarà a l’Al-Ain a dos quarts de sis. El conjunt dels Emirats Àrabs ha hagut de superar dues prèvies, primer recorrent als penals per desfer-se del Team Wellington de Nova Zelanda (3-3), i després golejant el campió africà, l’Espérance tunisià (0-3).

Amb tot, el Real Madrid és el gran favorit, malgrat els problemes de joc i resultats que arrossega. Els blancs no s’hi posaran fins demà, en el mateix horari i contra el Kashima Antlers japonès. Tenen la possibilitat de ser els primers a encadenar tres títols, que alhora els permetria superar el Barça en el global. Ara els dos grans rivals estan igualats a tres. “Tenim molt bons records de les últimes edicions. És una competició curta i no hi ha marge d’error. Cada cop hi ha més igualtat, però és veritat que l’experiència és important i el Real Madrid en té molta”, hi va afegir ahir el capità Sergio Ramos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)