Internacional

A la final sense estrès

Mundial de clubs. El Real Madrid deixa el Kashima Antlers a la cuneta gràcies a un ‘hat-trick’ de Gareth Bale en un xoc sense gaire història i disputarà el títol dissabte contra l’Al Ain

kashima a. 1 real madrid 3

KASHIMA ANTLERS:Kwoun, Nishi (Anzai, 56’), Jung, Shoji, Yamamoto, Nagaki (Uchida, 46’), Léo Silva, Endo (Leandro, 83)’, Abe, Doi i Serginho.REAL MADRID:Courtois, Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Llorente, Kroos, Modric, Lucas (Isco, 68’), Bale [ Asensio, 60’ (Casemiro, 37’)] i Benzema.GOLS:0-1 (44’) Bale. 0-2 (53’) Bale. 0-3 (55’) Bale. 1-3 (78’) Doi.ÀRBITRE:Wilton Pereira Sampaio (brasiler). Grogues a Yamamoto i Carvajal.

El Real Madrid lluitarà dissabte pel darrer títol del 2018. Aplicat i precís, impulsat per l’encert d’un Gareth Bale que va materialitzar quasi totes les seves arribades, el conjunt blanc va deixar a la cuneta el vigent campió d’Àsia, un Kashima Antlers que va tenir poc a dir, i s’enfrontarà dissabte a l’Al Ain, campió dels Emirats Àrabs, per conquerir el seu quart mundial de clubs.

Advertit per la inesperada derrota del River Plate en l’altra semifinal i pel record d’uns japonesos que ja el van dur al límit en el mundial de fa dos anys, el Madrid no va trigar a espolsar-se la pressió inicial i un primer xut de Serginho, estrella del Kashima, que Courtois va desviar a córner.

Recolzant-se en un Benzema pletòric, exercint més de mitjapunta que de davanter, els blancs van governar aviat la tarda i, encara que van tenir dificultats per accelerar les jugades contra un Kashima prou organitzat, van acabar colpejant en un moment determinant, quan el partit embocava ja el túnel de vestidors per al descans, quan Bale i Marcelo, molt participatius, van connectar. El brasiler, en una devolució de paret molt puntual, va deixar el gal·lès tot sol davant de Kwon i, encara que escorat, va acabar definint amb precisió per posar el Madrid amb el vent a favor ja en el descans.

No hi hauria més història. I després de veure com Yamamoto negava un gol fet a Benzema desviant la pilota sota els pals, Bale va fulminar el partit amb dues accions ràpides, primer aprofitant una acció esperpèntica entre Yamamoto i Jung per marcar a porta buida i després afusellant Kwon des de dins de l’àrea, segellant l’accés del Madrid a la final encara amb més de mitja hora per disputar-se, un tram final en què només la lesió d’Asensio i el gol de l’honor de Doi van entelar una tarda plàcida per als blancs.

FRASE

Frase
Nom
càrrec

LESIÓ

Asensio va entrar en la segona part però va haver de deixar el partit per molèsties
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)