Internacional

Insults racistes a Yerry Mina de la seva pròpia afició

Premier League. L’Everton investiga els càntics racistes dels seus propis aficionats –que es defensen dient que eren en to de broma– a l’exjugador del Barça Yerry Mina en la visita a Manchester

Els cants racistes sempre són menyspreables i el passat cap de setmana va pujar un grau perquè van anar dedicats a un jugador del mateix equip. Ho va patir l’exjugador del Barça Yerry Mina en la derrota de l’Everton al camp del Manchester City, en què no va estar gens fi en els gols. Uns vídeos dels seguidors toffees van començar a circular per la xarxa i l’organització Kick it Out, que combat la discriminació en el futbol, es va posar en contacte amb el club per denunciar-ho. L’Everton va obrir ahir una investigació, tot recordant: “Tenim una actitud de tolerància zero amb qualsevol forma de racisme.”

Els aficionats de l’Everton es van defensar indicant que els cants eren de broma. “Crec que hem sortit en les notícies de Sky Sports. No m’importaria, però em vaig passar tota la jornada amb ressaca de la nit anterior abans de mig adormir-me. La cançó es va cantar amb humor, però queda clar que no s’ha vist així. Ningú associat als Falcon Blues tolera cap mena de racisme i si ha ofès un dels nostres jugadors preferits, Yerry Mina, ens disculpem.” Twitter va ser la via escollida i caldrà veure què decideix ara el club toffee.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)