Internacional

El Madrid s’emporta el mundial del clubs (4-1)

Internacional. El conjunt madridista supera sense problemes l’Al-Ain amb gols de Modric, Llorente i Ramos

El Real Madrid s’ha convertit avui en el gran dominador de la història del mundial de clubs en complir amb la lògica i imposar-se amb comoditat a l’Al-Ain dels Emirats Àrabs per 4-1.

Des de l’inici s’ha vist que les defenses patirien. En el minut 3 Llorente s’ha escapat sol, ha arribat a la línia de fons i la passada de la mort ha connectat amb Benzema, que ha topat amb el pal. En qüestió de segons El Shahat ha vist com Courtois li tocava la pilota el just per no fer penal i evitar el gol. Encara més clara ha estat l’ocasió de en el 13’ quan El Shahat ha retallat Ramos i el porter belga abans que el central hagi salvat la rematada damunt la línia. Tots a l’Al Ain amb les mans al cap i en menys d’un minut el Benzema ha baixat la pilota, l’ha deixava als peus de Modric, que ha marcat amb un xut ajustat al pal. El porter Eisa ha evitat que la diferència s’ampliés abans del descans en rematades de Bale i Modric.

El Madrid ha mantingut el domini més que clar i ha disposat de tres ocasions clares fins que Marcos Llorente ha enganxat una volea espectacular des de fora l’àrea per fer el 2-0. Bale ha anat enllaçant errades i el tercer ha portat la signatura de Ramos en un cop de cap en un córner en el 77’. L’Al-Ain ha tingut el moment d’alegria quan en una acció a pilota aturada en la qual Shiotani també de cap ha superat per alt Courtois a quatre minuts del final. Encara hi ha hagut marge per a l’aparició de Vinicius, que ha entrat a l’àrea i el seu xut l’ha desviat Yahia al fons de la xarxa.