1a divisió

Ben Yedder rescata un punt enmig de la boira

1a divisió. El Sevilla, que va jugar amb un home menys durant tota la segona part, empata al camp del Leganés amb un gol en el temps afegit

LEGANÉS 1 SEVILLA 1

LEGANÉS:Cuéllar; Nyom (Tarín, 48’), Bustinza, Siovas, Omeruo, Silva; Rubén Pérez, Mikel Vesga, Óscar; En-Nesyri i Carrillo (El Zhar, 79’).SEVILLA:Vaclik; Mercado (Gnagnon, 62’), Sergi Gómez, Carriço; Jesús Navas (Promes, 46’), Amadou, Roque Mesa, Franco Vázquez, Escudero; Ben Yedder i André Silva (Nolito, 77’).GOLS:1-0 (5’) Vesga. 1-1, (91’) Ben Yedder.ÀRBITRE:Alejandro Hernández Hernández (Las Palmas). Targetes grogues a Nyom, Ben Yedder, Silva, Mercado, Rubén Pérez, André Silva. Targeta vermella a Vázquez (45’), per protestar.PÚBLIC:11.321 espectadors.

L’ambient era molt fred i la boira a penes deixava veure el que passava damunt de la gespa, però el que de veritat va glaçar l’estadi de Butarque va ser la rematada de cap de Ben Yedder, que clavava l’1-1 definitiu en el primer minut del temps afegit. Quan ningú ho esperava, el davanter francotunisià va aparèixer, enmig de l’espessor boirosa, obrint-se pas en la defensa del Leganés i rematant a la xarxa una centrada de Roque Mesa. Pellegrino i els seus abaixaven el cap després de gairebé noranta minuts aguantant l’1-0 que Mikel Vesga, en un altre cop de cap impecable, havia signat al principi del partit. Als pepineros, a més, se’ls escapaven dos punts contra un equip que havia jugat tota la segona part amb un jugador menys. En tot cas, el Leganés aconseguia allargar la seva ratxa d’imbatibilitat fins als set partits i encara mira la zona de descens pel retrovisor.

Pel que fa al Sevilla, aquest empat rascat en l’últim moment el deixa tercer, a dos punts de l’Atlético i a cinc del Barça. L’equip de Pablo Machín suma també una altra jornada sense caure, ja en són vuit, i acomiada l’any amb un mal partit de final feliç. Ahir, però, va començar massa tou i en va pagar les conseqüències: no havien passat ni cinc minuts i ja es veia darrere en el marcador. Una centrada de Nyom que va trobar el cap de Vesga en tenia la culpa. Després, l’escletxa s’hauria pogut obrir més, però el Leganés no va ser capaç d’aprofitar la nul·la reacció dels andalusos, que trobaven a faltar Banega i Sarabia.

Tampoc va sentenciar el Leganés en la segona part, quan el Sevilla jugava amb un home menys per l’expulsió de Franco Vázquez, que, durant el descans, va dir “caradura” a l’àrbitre. En el tram final, de fet, els madrilenys van anar reculant perillosament i van veure com el travesser de la seva porteria rebutjava un xut d’Amadou. Tot i la resposta d’En-Nesyri, que també va enviar un xut al pal, qui va acabar pescant en la tempesta dels últims minuts va ser el Sevilla, gràcies a Ben Yedder i el seu cap miraculós.