1a divisió

Garitano, sisè tècnic que cau en 17 jornades

Primera divisió. La Real Sociedad opta per la destitució d’Asier Garitano després d’encadenar quatre derrotes en el campionat de lliga

La lliga espanyola manté l’alt ritme de destitucions. La Real Sociedad va anunciar ahir l’adeu d’Asier Garitano, que a l’estiu va signar contracte fins al 2021 després de fer molt bona feina en el Leganés. El conjunt donostiarra, que la temporada anterior també va acabar destituint l’entrenador, ha encadenat quatre derrotes, l’última en el duel basc a Anoeta contra l’Alavés. Com va passar fa un any, busquen la solució a casa i el tècnic del filial Imanol mirarà de reconduir el rumb d’un onze que ara ocupa la quinzena plaça, a tan sols quatre punts del descens.

La destitució de Garitano suposa la sisena quan encara no s’ha tancat la primera volta. Anteriorment havien caigut Julen Lopetegui (Madrid), Eduardo Berizzo (Athletic), Leo Franco (Osca), Calleja (Vila-real) i Antonio Mohamed (Celta).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)