Internacional

L’Inter i Koulibaly, sancionats amb dos partits

Serie A. El club ha estat castigat pels cants racistes contra el senegalès del Nàpols, que va ser expulsat per desconsideració a l’àrbitre

El mateix dia que s’ha confirmat la mort de l’aficionat Daniele Belardinelli, atropellat ahir, durant els enfrontaments entre ultres de l’Inter i del Nàpols previs al partit que aquests dos equips van disputar al Giusseppe Meazza, l’Inter de Milà ha estat sancionat pel jutge esportiu de la serie A, Gerardo Mastrandrea, amb dos partits a porta tancada i un tercer en el qual el segon anell del seu estadi no podrà acollir espectadors. Aquesta és la zona del coliseu milanès des de la qual es van iniciar cants racistes contra el jugador senegalès del Nàpols Kalidou Koulibaly.

El propi Koulibaly, que va ser expulsat en veure la segona groga per una reacció desairada contra l’àrbitre, Paolo Mazzoleni, ha estat sancionat amb dos partits sense poder jugar. El seu company d’equip Lorenzo Insigne, que també va ser expulsat, ha rebut la mateixa sanció de Koulibaly.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)