Internacional

Set ultres castigats amb el ‘Daspo’

Serie A. Els aficionats sancionats per la fiscalia de Milà pels incidents previs a l’Inter-Nàpols, que van acabar amb un mort, tenen entre 18 i 48 anys i no podran accedir a cap estadi del món

El fiscal de Milà, Marcello Cardona, ha castigat amb l’anomenat Daspo, la prohibició d’accedir als recintes esportius, a set ultres de l’Inter de Milà involucrats dimecres en les baralles amb els seguidors del Nàpols que van provocar la mort d’un seguidor i l’apunyalament d’uns altres quatre. Els ultres, d’edat compresa entre els 18 i els 48 anys, no només tindran prohibit accedir als estadis italians sinó també als de la resta del món. Sis d’aquests set ultres castigats ja havien estat involucrats anteriorment en processos penals. De moment, les autoritats italianes han identificat a nou ultres involucrats en les baralles i segueixen mirant d’aclarir la identitat del conductor de la furgoneta que va atropellar i va matar l’aficionat.

La tensió registrada abans de l’Inter – Nàpols es va traslladar a dins de l’estadi, on part de l’afició interista va dirigir càntics racistes al jugador senegalès del Nàpols, Kalidou Koulibaly. Com a conseqüència l’Inter de Milà ha estat castigat amb dos partits com a local a porta tancada, més un tercer en el qual la zona on s’ubiquen els seguidors radicals estarà tancada. Ahir, els entrenadors dels principals equips de la Serie A van opinar sobre aquest assumpte. Luciano Spalletti, tècnic de l’Inter, va condemnar amb força els càntics racistes que va fer una part de la seva afició i va assegurar que el seu club “estima les diferències.” Gennaro Gattuso, tècnic del Milan, va definir com a “quatre imbècils” els aficionats que van protagonitzar els càntics contra Koulibaly. Massimiliano Allegri, tècnic del Juventus, va considerar, que la manera d’acabar amb el racisme és educar els nens a les escoles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)