Internacional

La Juventus continua volant, gràcies a Cristiano i al VAR

Serie A. Dos gols del portuguès reforcen el lideratge dels d’Allegri al final de la primera volta

Després de la violència de la jornada de dimecres, en què va morir un aficionat i part de la grada de l’Inter va dirigir insults racistes al senegalès Koulibaly, el futbol va tornar a ser protagonista a Itàlia. La darrera data de la primera volta de la Serie A, que es va disputar íntegrament ahir, es va obrir amb un doblet de Cristiano Ronaldo a Torí que va donar el triomf a la Juventus contra la Sampdoria (2-1). L’equip de Massimiliano Allegri, que ha acabat la primera volta signant una puntuació rècord a Itàlia de 53 punts, va tenir, però, un ensurt al final del partit, ja que l’àrbitre, després de consultar el VAR, va anul·lar per fora de joc un gol que hauria suposat l’empat dels visitants.

La Juve marxa, a velocitat de creuer, cap a la conquesta del vuitè títol de lliga consecutiu. Al darrere, molt lluny, el Nàpols manté la segona posició després de guanyar ahir el Bolonya (3-2) i l’Inter reforça la tercera després d’un treballat triomf (0-1) al camp de l’Empoli, amb gol decisiu del català d’origen senegalès Keita Baldé.

La Roma, per la seva banda, va tancar l’any guanyant a Parma (0-2) i esborrant un decebedor inici de curs. El conjunt d’Eusebio Di Francesco va aprofitar l’ensopegada del seu etern rival, el Lazio, que va empatar (1-1) a l’Estadi Olímpic contra el Torí, per retallar-li dos punts. La lluita per l’Europa League continua molt equilibrada: entre el Milan, sisè classificat, i la Fiorentina, desè, hi ha tan sols cinc punts de diferència. Els rossoneri van tancar la jornada amb un sofert triomf contra l’Spal (2-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)