1a divisió

Fre a Marcos Llorente

1a divisió. El Madrid anuncia una lesió a l’adductor del migcampista, peça fonamental per a Santiago Solari en l’últim mes de competició

El 2019 apareix amb males notícies per a Marcos Llorente, que, tot just quan havia aconseguit guanyar regularitat i havia estat un dels futbolistes destacats del Real Madrid en el mundial de clubs disputat a Abu Dhabi, haurà de posar fre a la seva progressió amb una inoportuna lesió de grau 2 a l’adductor de la cama esquerra, tal com va informar ahir el club. Encara que, com de costum, el Madrid no ha marcat cap termini de recuperació, el futbolista madrileny hauria d’estar allunyat dels terrenys de joc entre una i dues setmanes.

El de Llorente no és l’únic imprevist que ha tingut Santiago Solari en les últimes hores, ja que el tècnic de Rosario va rebre la notícia que tampoc podrà recuperar en els pròxims dies Mariano Díaz, que continua amb els seus problemes físics, ara amb una irritació del nervi ciàtic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)