1a divisió

El taló d’Aquil·les de Bale

1a divisió. El Real Madrid confirma una nova lesió del gal·lès al soli, que l’obligarà a frenar al voltant de dues setmanes i que desposseeix l’equip de qui l’havia de liderar en un moment delicat

Vint-i-sis lesions des que va aterrar a Chamartín, l’estiu del 2013. Set de les quals, al soli. Futbolista de moments importants, autor de tres gols en les quatre finals de Champions League que ha disputat el Real Madrid recentment i protagonista de l’últim mundial de clubs jugat a Abu Dhabi, Gareth Bale manté el deute de ser una peça capaç de garantir la regularitat que liderava Cristiano Ronaldo i que la casa blanca enyora en temps de transició.

Novament colpejat al soli, l’extrem gal·lès torna a baixar de la nau blanca en un moment complicat, després d’un empat amb gust de derrota a Vila-real i amb la lliga força hipotecada. “Creiem que és una lesió lleu; esperem que aviat pugui estar de nou amb nosaltres”, va comentar ahir Santiago Solari, poc abans que el Madrid emetés un comunicat en què confirmava una lesió de grau 1 al seu punt feble que el farà estar de baixa un mínim de dues setmanes si no hi ha contratemps, mai descartables quan és l’atacant de Cardiff qui ingressa a la infermeria.

No hi serà segur aquesta tarda per veure’s les cares amb la Real Sociedad, una de les seves víctimes favorites, a la qual ha marcat sis gols en nou partits de lliga, en un moment en què el Madrid ja s’ha begut bona part del seu marge de maniobra si vol aspirar a la lliga. “No hem de menystenir empats com el del partit contra el Vila-real. Hem passat de la novena posició a la quarta”, va desdramatitzar ahir Solari, que reivindica el nivell de la lliga per justificar els símptomes d’irregularitat. “Tothom competeix, ningú regala res, qualsevol et pot fer mal, i sabem que la Real és un equip alegre. Haurem d’estar atents a un possible canvi d’estil amb l’arribada del nou entrenador, però a dalt tenen jugadors molt perillosos”, va destacar el tècnic de Rosario sobre el conjunt txuri-urdin, que estrena el 2019 amb un nou impuls després de la destitució d’Asier Garitano i el retorn d’Imanol Alguacil, tècnic que va exhibir bons rèdits durant la seva estada com a interí la temporada passada. “Amb Garitano s’han fet coses bones. Soc conscient que hi ha futbolistes que no han tingut la sort de mostrar tot el potencial que tenen, i la meva obligació serà treure el màxim rendiment del que considero que és una bona plantilla. Començant contra el Madrid, que és un partit més, tres punts”, va dir ahir Alguacil, que va obtenir 16 punts dels 27 que hi havia en joc quan va dirigir la Real el curs passat.

LES FRASES

Haurem d’estar atents a un possible canvi d’estil de la Real, però tenen jugadors perillosos
Santiago Solari
ENTRENADOR REAL MADRID
El meu objectiu és treure el màxim rendiment del que considero que és una bona plantilla
Imanol Alguacil
ENTRENADOR REAL SOCIEDAD
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)