1a divisió

Un Alavés històric

1a divisió. El conjunt ‘babazorro’ realitza la millor primera volta de la seva història, encara amb una jornada per jugar-se, a costa del València

valladolid 0 rayo v 1

VALLADOLID:Masip, Moyano (Antoñito, 46’), Kiko Olivas, Calero, Nacho Martínez, Míchel, Alcaraz, Keko (Verde, 74’), Óscar Plano, Toni Villa (Duje Cop, 63’) i Enes Ünal.RAYO VALLECANO:Dimitrievski, Advíncula, Velázquez, Ba, Amat, Álex Moreno, Comesaña, Medrán, Trejo (Álvaro García, 85’), Embarba (Bebé, 63’) i Raúl de Tomás (Tito, 91’).GOLS:0-1 (1’) Medrán.ÀRBITRE:Cordero Vega (col·legi cantàbric). Targetes grogues a Trejo, Embarba i Bebé.COMENTARI:Dimitrievski, jugador del partit, va aturar un penal a Míchel.

alavés 2 valència 0

ALAVÉS:Pacheco, Ximo Navarro, Laguardia, Maripán, Martín, Tomás Pina, Manu García, Ibai Gómez, Jony (Guidetti, 93’), Calleri i Borja Bastón (Brasanac, 73’).VALÈNCIA:Neto, Piccini, Gabriel Paulista, Garay, Diakhaby, Lato (Batshuayi, 69’), Parejo, Txeritxev, Daniel Wass (Ferran Torres, 62’), Sanit Mina i Rodrigo Moreno.GOLS:0-1 (14’) Parejo. 1-1 (21’) Borja Bastón. 2-1 (45’) Tomás Pina.ÀRBITRE:Medié Jiménez (col·legi català). Targetes grogues a Pacheco, Laguardia, Ximo Navarro, Diakhaby, Daniel Wass i Ferran Torres.

OSCA 2 BETIS 1

OSCA:Santamaría, Akapo, Ínsua, Etxeita (Ávila, 59’), Pulido, Christian Rivera, Melero, (Álex Gallar, 66’), Miramón, Moi Gómez, David Ferreiro i Cucho Hernández (Lluís Sastre, 85’).BETIS:Pau López, Francis (Joaquín, 81’), Mandi, Bartra, Zou Feddal (Guardado, 59’), Tello, Willian Carvalho, Javi García, Canales, Loren (Lo Celso, 59’) i Sanabria.GOLS:0-1 (55’) Sanabria de penal. 1-1 (73’) David Ferreiro. 2-1 (79’) Christian Rivera.ÀRBITRE:De Burgos Bengoetxea (col·legi basc). Targetes grogues a Etxeita, Moi Gómez, Cucho Hernández, Zou Feddal i Francis.

L’Alavés del Pitu Abelardo ja pot considerar-se històric. Encara amb una jornada per creuar l’hemisferi del campionat, el conjunt babazorro va aconseguir a costa del València una victòria que l’ubica amb 31 punts, xifra mai assolida en la seva història en una primera volta.

I va haver de fer-ho en un Mendizorrotza gelat i remuntant un golàs de falta de Parejo que semblava posar en la bona pista un València ahir amb reformes, amb una aposta de Marcelino per un sistema de tres centrals (Gabriel, Garay i Diakhaby) i carrilers (Piccini i Lato) per intentar canviar la seva dinàmica. Però aviat Borja Bastón va aprofitar una acció embolicada dins de l’àrea per igualar forces i al límit del descans Tomás Pina, en una acció similar, va rubricar la remuntada d’un Alavés que ha vist la llum des de l’arribada d’Abelardo a la banqueta i que no veu sostre després de la millor primera volta de la seva història.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)