1a divisió

Els porters signen la pau

1a divisió. L’Atlético i el Sevilla signen taules després d’un partit en què Griezmann va contenir el bon inici dels andalusos i en què Oblak i sobretot Vaclik van impedir moviments d’última hora

sevilla 1 atlético 1

SEVILLA:Vaclik, Jesús Navas, Gnagnon (Amadou, 90’), Daniel Cadrriço, Sergi Gómez, Escudero, Banega, Roque Mesa, Sarabia (Promes, 79’), Ben Yedder (Bryan Gil, 93’) i André Silva.ATLÉTICO:Oblak, Juanfran, Savic, Godín, Saúl Ñíguez, Rodri Hernández, Koke, Thomas Partey, Lemar (Vitolo, 60’), Ángel Correa (Francisco Montero, 79’) i Griezmann.GOLS:1-0 (37’) Ben Yedder. 1-1 (45’) Griezmann.ÀRBITRE:Mateu Lahoz (col·legi valencià). Targetes grogues a Carriço, Jesús Navas, Banega, Pablo Sarabia, André Silva, Godín, Savic, Saúl Ñíguez, Thomas Partey, Rodri Hernández, Griezmann i Correa.

Una batalla sense ferides de mort. El Sevilla i l’Atlético mantenen intacta la seva silueta després d’empatar al Sánchez Pizjuán en un partit en què els andalusos van poder fer sang en la primera meitat, però en què un bon gol d’Antoine Griezmann va suturar els nervis dels colchoneros, retornant l’equip de Simeone a una lluita igualada que ja no es va tornar a desnivellar, en bona part per la bona salut de Jan Oblak i Tomas Vaclik.

Dotats de bona closca, i d’un esperit competitiu per sobre de la mitjana, de múscul fibrós i idees clares, el Pizjuán enfrontava dos contendents extremament tàctics, de batalla per cada pam de terreny, per cada pilota dividida. L’Atlético, amarat per la seva rutina habitual, disposat a defensar amb disciplina a prop de la porteria de Jan Oblak. El Sevilla, impulsat per l’escalf de la seva afició, convençut de poder perforar una de les defenses més consolidades del planeta.

Cada vegada més assentat sobre els fonaments del sistema Machín, afermat amb la línia de tres centrals i capaç de desplegar efectius amb puntualitat i rauxa, els andalusos van empènyer amb fúria, fent arribar els seus carrilers, especialment Jesús Navas, i fent tremolar novament un Atlético de batalla, amb Saúl Ñíguez instal·lat com a lateral esquerre d’emergència i patint les escomeses del futbolista de Los Palacios.

Propositiu a la força, el Sevilla va acceptar el seu rol en el partit amb personalitat i segurament va merèixer millor desenllaç en una primera meitat en què André Silva, davanter de múltiples registres i que va fer trontollar la porteria d’Oblak amb un xut que va impactar amb violència contra la fusta, just abans que l’enèsima incursió de Navas propiciés el gol de Ben Yedder, sempre il·lustrat per un olfacte afinat dins l’àrea.

Però quan semblava que el partit li havia de plantejar un canvi de guió, empenyent-lo a un escenari desagradable, l’Atlético va trobar una rèplica imminent, des del peu de Griezmann directe fins a la xarxa en una falta des de la frontal i que retornava el partit a un carril reconeixible per a l’equip del Cholo just abans del pas per vestidors, contenint un enfrontament disputat, de fricció constant i en què els dos porters van exhibir la seva categoria en la represa per acabar signant les taules. Oblak, després de veure com Ben Yedder li perdonava la vida des del cor de l’àrea, desviant un xut de Gngagnon. I Vaclik demostrant que ha caigut dempeus al Pizjuán avortant una arribada de Griezmann i sobretot posant una mà portentosa a Thomas Partey per confirmar el repartiment de punts entre dos equips disposats a opositar per la lliga.

FRASES

Hem intentat obrir l’Atlético, que ha tingut dificultats per aturar Navas, però és difícil fer-los gols
Pablo Machín
ENTRENADOR DEL SEVILLA
Hem tingut rebel·lia, ordre i solucions per corregir el mal primer temps
Diego Pablo Simeone
ENTRENADOR DE L’ATLÉTICO
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)