Més futbol

S’accepten concessions

Copa. El Real Madrid liquida l’eliminatòria contra el Leganés amb un partit al Bernabéu que s’obre amb un penal dubtós i amb un regal de Bustinza

real madrid 3 leganés 0

REAL MADRID:Keylor Navas, Odriozola, Nacho, Sergio Ramos, Reguilón, Casemiro, Fede Valverde, Ceballos, Lucas Vázquez (Isco, 71’), Vinicius (Brahim, 78’) i Benzemá (Cristo, 83’).LEGANÉS:Pichu Cuéllar, Juanfran (Arnaiz, 78’), Bustinza, Rodri Tarín, Siovas, GUmbau (Silva, 46’), RUbén Pérez, Recio, El Zhar (Eraso, 63’), Sabin Merino i Braithwaite, .GOLS:1.0 (44’) Ramos (p.). 2.0 (68’) Lucas Vázquez . 3-0 (77’) Vinicius.ÀRBITRE:Gil Manzano (col·legi extremeny). Targetes grogues a Valverde i Gumbau.

El Madrid podrà visitar Butarque sense angoixes després de deixar pràcticament diluïda l’eliminatòria contra el Leganés en un partit incòmode en la primera part, desvirgat gràcies a un penal dubtós sobre Odriozola i descosit del tot en la segona part a causa d’una errada de Bustinza que va acabar facturant Lucas Vázquez, poc abans de la sentència de Vinicius.

Tot i desprendre una alegria diferent, malgrat l’espurna de dos laterals de cama lleugera com Reguilón i Odriozola o la bona dinàmica de Fede Valverde, el Madrid continua descosit a la seva esquena i si el debutant Martin Braithwaite hagués estat més afinat, hauria pogut despertar de nou el rumor d’un Bernabéu despoblat. En la primera, l’internacional danès va rematar desviat i en la segona, la més clara, va veure com Keylor Navas frustrava la seva rematada amb una intervenció felina, molt del tico.

El Madrid va respirar amb prou feines per sostenir els atacs d’un Leganés organitzat i pragmàtic i va trobar la complicitat arbitral al límit del descans quan Gumbau va tombar Odriozola en una acció més de disputa que d’infracció. Però Gil Manzano va penalitzar la càrrega concedint la possibilitat a Sergio Ramos, que va enganyar Pichu Cuéllar i va posar una certa serenitat a la nit.

El gol, a més, va rebaixar el suflé d’un Leganés que no va poder augmentar el ritme i que, a sobre, es va equivocar en un moment inoportú, amb una cessió enrere de Bustinza que va interceptar Benzema, que va cedir la pilota a Vinicius perquè donés el segon en safata a Lucas Vázquez.

Només aleshores, amb el triomf parcial a la butxaca, Solari va donar minuts a un Isco que segueix a l’ombra i va concedir el seu debut oficial a Brahim Díaz. Abans de l’entrada del ja exfutbolista del Manchester City, Vinicius havia empalat una centrada d’Odriozola i va deixar gairebé liquidat el seu accés a quarts.

DEBUT

Brahim Díaz va disputar els seus primers minuts al Bernabéu amb el partit ja resolt

Courtois, deu dies de baixa

El Real Madrid va confirmar ahir que el seu porter titular, Thibaut Courtois, té una lesió de grau I al múscul de la cama dreta que, tot i que no s’han establert terminis de recuperació, hauria de mantenir-lo uns deu dies allunyat dels terrenys de joc. “Estic tranquil, tornaré aviat”, va dir el belga a les xarxes socials.