1a divisió

Mateu Alemany assumeix la crisi

València. El director general valencianista demana a Marcelino i els jugadors que treballin per capgirar una situació “imprevista i estranya”

El València viu “una crisi objectiva de resultats” que només es pot solucionar guanyant partits. Així ho reconeix el director general del club de Mestalla, Mateu Alemany. Per això demana que el cos tècnic, encapçalat per Marcelino García Toral, i la plantilla valencianista treballin per canviar una situació que, segons ell, és “imprevista i estranya” i els obliga a “guanyar, guanyar i guanyar”. En roda de premsa, Alemany va assegurar també que el projecte del València CF que ell lidera no està condicionat al resultat del partit de demà, contra el Valladolid, responent a la possibilitat que sobre Marcelino pengi un ultimàtum. “Aquest projecte va néixer fa un any i mig, està en marxa. No hem d’oblidar que la temporada passada va ser un èxit complet”, hi va afegir. Segons l’executiu mallorquí els mals resultats estan provocats per les lesions, el desencert, la manca de sort i la dinàmica negativa que sol afectar els clubs importants quan els marcadors no acompanyen.

Sobre la possibilitat d’incorporar algun jugador en el mercat d’hivern, Mateu Alemany considera que en aquest punt de la temporada les bones oportunitats són molt limitades. Per aquesta circumstància, al marge de la marxa de Michy Batshauyi, el mallorquí no espera que hi hagi cap moviment en el València. “No hem negociat altres sortides. Hem rebut trucades, però no hem obert les portes a ningú”, va sentenciar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)