1a divisió

Alcaraz burxa en la ferida

1a divisió. Un golàs de falta de l’exmigcampista del Girona neutralitza el gol de Parejo i manté el València en una situació complicada

valència 1 valladolid 1

VALÈNCIA:Neto, Piccini, Garay, Gabriel Paulista, Gayá. Daniel Wass (Coquelin, 56’), Parejo, Carlos Soler, Txeritxev (Lee Kang-In, 87’), Santi Mina (Gameiro, 80’) i Rodrigo Moreno.VALLADOLID:Masip, Moyano, Olivas, Calero, Nacho Martínez, Anuar (Míchel, 66’), Rubén Alcaraz, Keko (Antoñito, 59’), Toni Villa (Duje Cop, 79’), Óscar Plano i Enes Ünal.GOLS:1-0 (71’) Parejo. 1-1 (82’) Alcaraz.ÀRBITRE:Iglesias Villanueva (col·legi gallec). Targetes grogues a Parejo, Coquelin, Nacho Martínez, Calero, Alcaraz, Óscar Plano i Enes Ünal.

El Valladolid només va xutar una vegada entre els tres pals de la porteria contrària, però de quina manera va fer-ho Rubén Alcaraz, que va treure les teranyines de l’escaire de la porteria de Neto i va penalitzar amb duresa un València que va fer tots els mèrits per guanyar el partit i que no en va fer prou amb el gol d’un Dani Parejo que es va carregar l’equip a les espatlles en moments de dificultat.

El València, monopolitzador del joc en una tarda tràgica, amb Marcelino García Toral molt qüestionat, va veure com Rodrigo Moreno va fallar un penal amb el 0-0 –el va aturar Jordi Masip– i com Santi Mina era incapaç d’empènyer al fons de la porteria una pilota amb el porter català del Valladolid ja batut. El d’ahir és el novè empat del València en els dinou partits disputats durant la primera volta del campionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)