1a divisió

La lliga fa pujada

1a divisió. El Real Madrid visita un rival complicat com el Betis amb la infermeria plena i amb el dubte de Vinícius, que ha passat un procés gripal que no li ha permès exercitar-se

No hi ha dies amables per al Real Madrid en aquesta lliga, com a mínim a priori. Hipotecats per un caminar encongit, els blancs tanquen la primera volta amb el torcebraç mig perdut amb el Barça i amb una visita incòmoda al Betis de Quique Setién, que aquesta temporada ja ha donat un disgust als blaugrana, i que avui té una bona oportunitat per continuar brandant la bandera del seu estil contra rivals d’entitat, aprofitant que el Madrid visita Sevilla minvat per una llista de baixes difícil de pair. Llorente, Kroos, Asensio, Mariano i Bale no hi seran per lesió, Lucas Vázquez s’ho perdrà per sanció i Santiago Solari ha viscut les últimes hores amb cert neguit pendent de si podrà viatjar Vinícius, un dels seus millors actius en els darrers partits i que ha passat un procés gripal en les últimes hores que li ha impedit participar en els entrenaments amb el grup. “No sabem si podrà viatjar, va reconèixer ahir el tècnic de Rosario, que va treure ferro a l’allau de problemes musculars que han afectat els seus futbolistes. “Són coses de l’ofici, ho assumim amb esperit crític i només ens queda intentar retallar els terminis de recuperació.”

Molt penalitzat en l’últim quart de camp, i encara més si l’extrem carioca causa baixa, Solari podria veure’s forçat a alinear Isco, en l’ostracisme des de la seva arribada i amb rumors creixents d’una possible sortida del club de l’andalús. “Tots els nostres futbolistes són importants i ho continuaran sent, tenim tres competicions i les volem guanyar totes”, va completar l’entrenador blanc, optimista malgrat el desavantatge que tenen en el campionat. Els blancs, això sí, han acabat enduent-se els punts en quatre de les últimes cinc visites al Benito Villamarín i no hi perden des del 2012, quan van caure víctimes d’un gol de Beñat Etxebarria.

El mètode Setién

El tècnic cantàbric, com de costum, va al·ludir a les seves conviccions com un factor fonamental per doblegar el Real Madrid. “Sincerament, no m’importa gaire el plantejament que facin, el que sí que m’interessa és el que puguem fer nosaltres”, va explicar l’entrenador d’un Betis que ahir va rebre a Sevilla Diego Lainez, futbolista de tan sols 18 anys pel qual ha pagat 14 milions d’euros. “No vull crear expectatives perquè necessitarà temps per adaptar-se i volem que en tingui”, va dir Setién.

LA PRÈVIA

No em preocupa el plantejament que pugui fer el Madrid; m’interessa el que fem nosaltres
Quique Setién
ENTRENADOR DEL BETIS
El Betis ens intentarà competir la pilota, serà un partit difícil, com en general en la lliga
Santiago Solari
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)