Més futbol

El Madrid passa sense esvair dubtes (1-0)

Copa del Rei. Els blancs cauen per primer cop a Butarque

El Real Madrid s’ha classificat aquesta nit per als quarts de final de la copa del Rei malgrat caure per primer cop a Butarque (1-0).

El Leganés ha sortit amb ambició i ha tancat el Madrid a l’àrea. Diverses arribades perilloses, si bé el marcador no s’ha mogut fins al minut 29. Just després que Isco hagi malbaratat una contra en què cinc madridistes han arrencat contra un únic defensor, una centrada des de la dreta ha trobat el cap de Braithwaite. La pilota ha anat pal i el danès ha aprofitat el rebot per fer l’1-0.

La mala imatge de la primera part ha dut Solari a moure la banqueta al descans, sacrificant Reguilón per intentar tenir més presència al mig del camp amb Ceballos. El Madrid ha reduït la pressió del Leganés, sense ser capaç de trenar cap jugada perillosa més enllà del tram final quan la resignació i el cansament han afectat el Leganés. La més clara ha estat de Brahim al 89’, però Cuéllar ha tocat mínimament la pilota, que ha anat al pal. Els madrilenys han tingut més opcions de trobar el segon, sobretot en un cop de cap de Braithwaite i en una triple ocasió en el descompte, amb tres intervencions salvadores de Keylor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)