1a divisió

Casemiro i Modric signen un triomf merescut (2-0) davant el Sevilla

1a divisió. El Real Madrid supera l’equip de Machín en una molt bona segona part

Una brillant segona part, on s’han vist els millors minuts des de l’arribada de Santiago Solari a la banqueta, ha permès el Real Madrid tombar el Sevilla. L’equip de Pablo Machín, però, ha iniciat el duel mirant als ulls al gegant blanc. Abans del descans, de fet, ha disposat de molt bones oportunitats per obrir el marcador, especialment una, en el minut 22, del lateral Escudero que ha fallat en la definició en un cara a cara amb Courtois. També havia perdonat, als cinc minuts de joc, Vinicius, sol amb Vaklic. En tot cas, ha estat el Sevilla qui més a prop ha estat del gol en la primera part. Però el 0-0 no s’ha mogut.

El panorama ha canviat de mig a mig durant els segons 45 minuts. El Madrid s’ha endollat al partit des del començament i ha arribat amb perill a l’àrea dels andalusos. Ceballos ha estavellat un xut al travesser i Ramos i Casemiro han estat a punt de marcar en dues rematades de cap clares abans que, precisament el migcampista brasiler, hagi signat, a deu minuts del final, el primer gol amb un xut sensacional des de fora de l’àrea, que ha entrat per l’escaire.

Modric ha sentenciat en el temps de descompte, aprofitant una errada defensiva que l’ha deixat sol davant el porter.