1a divisió

Vell retorn als orígens

1a divisió. Superada la revisió mèdica i a falta d’ultimar els darrers serrells, Álvaro Morata tornarà a vestir la samarreta de l’Atlético com a cedit fins al 2020

Nou gir en la carrera esportiva d’Álvaro Morata. Superat un llarg estira-i-arronsa en una exigent negociació que ha implicat diversos clubs, el davanter madrileny torna a l’Atlético, origen dels seus inicis futbolístics. Així, completada la pertinent revisió mèdica i a falta d’ultimar, avui, els darrers serrells amb el Chelsea que permetin donar oficialitat a l’operació, Morata vestirà la samarreta blanc-i-vermella en qualitat de cedit pel que resta de curs i una temporada més. No obstant això, el conjunt anglès es reserva la possibilitat de recuperar-lo el proper 30 de juny sempre que no sigui per vendre’l o cedir-lo a un altre equip. Si es donés aquest cas, l’entitat colchonera podria executar una opció de compra per ell. “Estic molt content per aquesta nova etapa. Feia dies que esperava. Tinc ganes que tot s’acabi de tancar i poder començar a entrenar amb els companys”, expressava Morata en l’arribada a Barajas.

Als seus 26 anys, el repte s’albira majúscul per a Morata, incapaç de consagrar-se com a indiscutible allà on ha jugat. Format en les categories inferiors de l’Atlético i, posteriorment, fent les maletes rumb a l’etern rival per la falta d’oportunitats –prèvia escala d’un any al Getafe–, l’internacional espanyol vol respondre a la confiança de Simeone demostrant que, aquest cop sí, pot ser el referent ofensiu de l’equip. Un desig, però, que la realitat s’ha entestat a denegar els últims anys. Des que José Mourinho va fer-lo debutar amb el primer equip del Madrid, tot han estat decepcions rere decepcions. Privat de la titularitat en detriment de la BBC el primer any d’Ancelotti, l’aventura per Itàlia amb la Juve d’Allegri va anar de més a menys abans que el mateix Madrid decidís repescar-lo. Amb més protagonisme que en la primera etapa a la capital espanyola però amb Benzema com a indiscutible 9 sota les ordres de Zidane, l’ariet madrileny provaria fortuna en la Premier. Una experiència en què també veuria constants alts i baixos, primer amb Conte i finalment amb Sarri.

Simeone el defensa

Atesa la divisió d’opinions que ha aparegut entre els seguidors de l’Atlético per l’arribada de Morata pel seu passat madridista, Simeone va alinear-se en el costat del davanter. “L’opinió és respectable i la gent pot opinar el que vulgui. Jo busco jugadors que serveixin al club i a l’equip”, va destacar l’argentí.

Gelson Martins marxa cedit al Mònaco

Atesa la necessitat d’alliberar espai salarial, l’Atlético va anunciar la cessió del portuguès Gelson Martins al Mònaco fins a final de curs. Amb només dotze aparicions, quatre com a titular, l’extrem de 23 anys no disposava de la confiança de Simeone. “Estic molt feliç. Tinc ganes de començar a entrenar amb els meus nous companys”, va dir Gelson.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)