1a divisió

El Vila-real prescindeix de Luis García Plaza

1a divisió. El madrileny abandona la banqueta després d’una derrota incontestable a Mestalla i amb l’equip penúltim en la lliga

Luis García Plaza no acabarà la temporada al Vila-real. El tècnic madrileny, contractat per intentar sufocar els mals del conjunt groguet el passa 11 de desembre, va ser acomiadat ahir com a conseqüència de la derrota a Mestalla, que manté el Vila-real penúltim en la classificació amb tan sols 18 punts.

Sota la batuta de Luis García, de fet, el conjunt de La Plana Baixa només ha estat capaç de guanyar un partit (contra l’Spartak de Moscou en l’Europa League) i ara el club haurà de buscar un relleu que canviï l’ànim de la plantilla, amb Miguel Álvarez, actualment al filial, o fins i tot un possible retorn de Javi Calleja, com a principals candidats.

Luis García compareixerà a les 16 hores a la ciutat esportiva del Vila-real per acomiadar-se mentre que el president, Fernando Roig, ho farà una hora més tard per repassar la dura actualitat de la institució que comanda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)