Internacional

Neymar dribla el quiròfan

Ligue 1. El PSG opta per un tractament conservador i el brasiler estarà deu setmanes de baixa i es perdrà els vuitens de la lliga de campions

El pas de Neymar pel PSG està més marcat pels metges que no pas pels èxits. El brasiler va patir la mateixa lesió que la temporada passada, però aquest cop en lloc d’una operació que l’aparti la resta de l’exercici ha acceptat el consell dels metges d’optar per un tractament conservador. L’ex-Barça es va fer mal en un dit del peu dret el dia 23 a la copa i ara afronta un procés de recuperació que el tindrà almenys deu setmanes apartat dels terrenys de joc. El club parisenc afronta una part clau de la temporada i Neymar es perdrà dotze partits de lliga, mal menor perquè la tenen del tot controlada, però també els vuitens de final de la lliga de campions contra el United, arribant molt just a uns hipotètics quarts a partir del nou d’abril. A la copa francesa ja no se l’esperaria fins a la final i mancaria a tres eliminatòries.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)