Internacional

Qatar, nova campiona d’Àsia

Copa Àsia. El combinat dirigit pel català Félix Sánchez Bas supera en la final el Japó (1-3) i suma el primer títol en la competició

La selecció de Qatar, dirigida pel català Félix Sánchez Bas, va proclamar-se campiona de la copa Àsia en imposar-se al Japó (1-3). Un triomf històric no només pel fet de tractar-se de la primera final que els qatarians disputaven en aquesta competició en tota la seva història, sinó també per l’excel·lent paper que ha fet aquesta selecció de l’Orient Mitjà al llarg del torneig. Set partits, set victòries, amb un balanç impecable de 19 gols a favor i tan sols un en contra, l’encaixat ahir en la final disputada a Abu Dhabi. Almoez Ali, de xilena; Hatem, amb un xut des de fora de l’àrea, i Afif, transformant una pena màxima xiulada pel VAR, van fer estèril la diana de Minamino.

Nou rècord golejador en el torneig

Amb nou gols en set partits, la participació d’Almoez Ali ha estat clau per a l’històric títol de Qatar. Amb el 0-1 signat ahir, a més, Ali va superar els vuit gols de l’iranià Ali Daei en la copa Àsia del 1996, establint un nou registre golejador en una edició del màxim torneig continental asiàtic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)