1a divisió

Sense fre de mà

1a divisió. El Madrid de Solari enceta un febrer molt exigent en què es jugarà bona part del curs, rebent la visita de l’Alavés

El camí fa pujada per al Real Madrid de Solari. Capritxós com ningú, el destí ha volgut que el mes de febrer, ja de per si habitualment exigent, es converteixi en un repte majúscul per a l’equip blanc. Tres clàssics en un mes –dos d’ells al Bernabéu en tan sols quatre dies–, la visita al Wanda Metropolitano i els vuitens de final de la Champions, suposen el major desafiament en la curta trajectòria del preparador argentí a la banqueta madridista. “Estem acostumats a aquesta etapa de l’any, primer s’hi ha d’arribar per tal de competir a aquestes altures. Ja hem guanyat una competició, ara en queden tres al davant. És un escenari per afrontar-lo amb total tranquil·litat”, relativitzava Solari. Solució d’emergència per cobrir la vacant deixada pel destituït Lopetegui al mes de novembre, el tècnic de Rosario és conscient, però, que si l’equip és capaç de sortir viu del duríssim calendari que haurà d’afrontar en les properes setmanes, això l’ajudaria a reivindicar-se i, qui sap, mantenir-se en el càrrec el proper curs. L’exigència és màxima, doncs, per a un equip que abans d’aquest tour de force rebrà la visita del sempre complicat Alavés. “El futbol obliga a mirar al present, és de sentit comú i tots l’apliquem, és així en el Madrid. Un pas, després el següent. El jugador professional està preparat sempre per estar atent allà on és útil, i l’útil ara és on hem de posar la nostra energia, que és en l’Alavés”, va precisar Solari, que té les baixes del lesionat Vallejo i els sancionats Carvajal i Varane.

Sense complexos

En places europees tot i arrossegar tres jornades sense vèncer, l’Alavés afronta la visita al Bernabéu amb il·lusió però sabedor de la dificultat del rival. “Estan en plena forma, millor que en la primera volta. No serà fàcil, però competirem”, va assegurar Abelardo.

20 equips
sense propera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)