1a divisió

Incapaços en el debut de Morata

1a divisió. L’Atlético cau per la mínima i deixa escapar una oportunitat per enganxar-se al Barça

BETIS 1 ATLÉTICO 0

BETIS:Pau López, Barragán, Mandi, Bartra (Sidnei, 52’), Zou Feddal, Francis (Junior Firpo, 73’), Guardado, Kaptoum, Canales, Sergio León i Joaquín (Javi García, 84’).ATLÉTICO:Oblak, Arias (Filipe Luis, 46’), Giménez, Lucas Hernández, Juanfran, Thomas Partey, Rodri Hernández, Correa (Kalinic, 75’), Thomas Lemar (Vitolo, 63’), Griezmann i Morata.GOLS:1-0 (65’) Canales de penal.ÀRBITRE:Medié Jiménez (col·legi català). Targetes grogues a Pau López, Mandi, Sergio León, Junior Firpo, Arias, Lucas Hernández i Correa.

L’Atlético de Madrid no va aprofitar la frenada del tren de la lliga. Ni tan sols contra un rival, el Betis, desgastat per l’exigència de la copa, ni tampoc impulsat per la il·lusió del debut de Morata, el conjunt colchonero no va poder endur-se els punts de Sevilla i va malgastar l’oportunitat de col·locar-se a tres punts del Barça.

Tot i el pes a les cames d’haver jugat una pròrroga dimecres contra l’Espanyol, el Betis va competir amb la valentia que el caracteritza i va acabar quedant-se amb el partit gràcies a un penal per unes mans evidents de Filipe Luis que Canales va executar amb precisió, eludint l’estirada d’un Oblak que en el primer acte ja havia deixat el seu segell.

En un intent desesperat per revertir la situació, l’Atlético va reclamar un penal de Zou a Morata i Griezmann va tenir la més clara amb una fantàstica paràbola que va picar contra la fusta. Un bagatge insuficient per a un Atlético que cau en un moment clau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)