1a divisió

El Madrid arriba dolç

1a divisó. El conjunt blanc no fa un partit extraordinari però els gols de Benzemá, Vinicius i Mariano li serveixen per encadenar el cinquè triomf

REAL MADRID 3 ALAVÉS 0

REAL MADRID:Courtois, Odriozola, Nacho, Ramos, Reguilón, Casemiro, Modric, Ceballos, Bale (Marco Asensio, 63’), Vinicius (Isco, 87’) i Benzemá (Mariano Díaz, 75’).ALAVÉS:Pacheco, Vigaray, Maripán, Laguardia, Duarte, Manu García (Guidetti, 81’), Tomás Pina, Wakaso, Burgui (Diego Rolan, 67’), Jony i Calleri (Alejandro Blanco, 81’).GOLS:1-0 (30’) Benzemá. 2-0 (80’) Vinicius. 3-0 (91’) Mariano Díaz.ÀRBITRE:Jaime Latre (col·legi aragonès). Targetes grogues a Laguardia, Burgui i Wakaso.

El Real Madrid arribarà trepitjant fort al Camp Nou. Tot i que per moments no va fer un partit enlluernador contra l’Alavés, el va acabar despatxant gràcies a l’efectivitat de Benzemá i Vinicius, aconseguint la cinquena victòria consecutiva, que li permet encarar l’època de clàssics amb l’optimisme que li mancava fa no gaire.

En el retorn de Gareth Bale a l’onze –no era titular des de la final del mundial de clubs–, el Madrid va enfrontar-se al que esperava, un Alavés de trinxera, acostumat a viure a prop de Pacheco i esperant sortides puntuals per trencar la monotonia d’un partit de dinàmica blanca, en què el Madrid va intentar foradar l’entrellat defensiu dels bascos amb xuts des de la frontal –un de Benzemá fregant el pal i un de Vinicius repel·lit per Pacheco, sobretot–, però va acabar sent una irrupció de Reguilón el que va acabar desencallant la nit. L’assistència del jove lateral blanc la va embocar Benzemá, que encadena quatre partits veient porteria de forma ininterrompuda.

Només aleshores, obligat per la necessitat i ja en la segona, l’Alavés va desplegar veles, va animar-se a pressionar més amunt i va multiplicar efectius s la zona efectiva, amb Calleri, xutant a l’exterior de la xarxa, i Jony, obligant Courtois a intervenir, avisant el Madrid que, malgrat les sensacions inicials, el teló del partit no estava abaixat.

Però tot i viure minuts d’incertesa, de presència en totes dues àrees, el Madrid va tenir més múscul resolutiu, Vinicius va culminar una arribada de Marco Asensio i, finalment, Mariano, que reapareixia, va rubricar la victòria amb una bona rematada de cap per evitar ensurts d’última hora i pensar ja en el Barça amb la moral en el millor moment de la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)