Internacional

El rescat de l’avió d’Emiliano Sala, més a prop

Internacional. Les reste de l’aparell han estat detectades al fons del mar i amb com a mínim un cos a dins i ara miren quin és el següent pas, ajudats per les donacions ecnòmiques

La investigació per trobar les restes de l’avioneta d’Emiliano Sala tira endavant gràcies en bona part a les donacions econòmiques de futbolistes i gent d’arreu, que han reunit 371.000 euros per evitar que es deixés de buscar les restes del davanter argentí. Les autoritats britàniques han informat avui que en les imatges de l’aparell, que va ser trobar ahir a la nit, s’hi aprecia com a mínim un cos. En l’avió només hi anava el qui havia de ser nou fitxatge del Cardiff i el pilot, David Ibbotson. “Després de dues hores de recerca amb un vaixell s’han trobat gran part de l’avioneta a 63 metres de profunditat. Lamentablement, s’hi pot veure un ocupant”, van explicar des de l’AAIB. La recerca oficial es va tancar el 24 de gener, però futbolistes com Mbappé van fer donacions per mantenir la investigació oberta i diversos vaixells es van oferir voluntaris per sumar-s’hi. Un d’ells, el GEO Oceian III ha estat qui l’ha trobat. “Ens va emocionar veure la germana de l’Emiliano plorant”, ha explicat el capità. Ara estudien la millor manera d’intentar pujar les restes de l’avioneta a la superfície.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)