Internacional

El Liverpool cedeix punts i ja sent l’alè del Manchester City

Premier League. Un organitzat West Ham desactiva els de Klopp, sense espurna ofensiva

El Liverpool es va acabar enredant en la seva visita a l’est de Londres i torna a veure pel retrovisor la silueta del Manchester City, cada vegada més gran i intimidatòria, ara a tan sols tres punts de distància.

Contra un West Ham molt disciplinat, ben organitzat en el replegament i sense perdre iniciativa ofensiva, l’equip de Jürgen Klopp va tenir enormes dificultats per connectar amb el seu trident ofensiu, però tot i això va aconseguir avançar-se en el marcador gràcies a un gol de Sadio Mané que hauria d’haver estat invalidat per fora de joc previ de James Milner.

Incapaç de gestionar l’avantatge, però, va veure com Michael Antonio restablia les taules abans del descans i l’equip del Merseyside, sense l’espurna habitual, seria ja incapaç de trobar-li les vergonyes a un equip irregular al llarg del curs però molt mentalitzat ahir com el West Ham.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)