1a divisió

El Girona segueix a un punt del descens i l’Espanyol, a dos

El Leganés s’ha imposat aquesta nit al Rayo 1-2 malgrat jugar amb un home menys des del minut 58. Els locals han empatat en el 83’, però en un córner En-Nesyri ha decantat la balança a cinc minuts de la conclusió, allunyant els visitants de la zona calenta de la classificació. L’ensopegada deixa el Rayo amb 23 punts, marcant la zona de descens. Un empat hauria deixat els dos conjunts madrilenys amb els mateixos punts que el Girona, que en té 24, mentre que l’Espanyol en té 25 i dissabte rebrà els vallecans a l’estadi de Cornellà-El Prat.