1a divisió

Solari: “La presència o no de Messi no ens condiciona”

Queixes sobre el calendari. El tècnic del Madrid també ha qualificat de “curiós” que els blancs tinguin un dia menys per preparar el clàssic i apunta a LaLiga com a responsable

El tècnic del Madrid, Santiago Solari, ha comparegut en roda de premsa per parlar del clàssic de demà i ha lamentat el fet que el seu equip, que va jugar diumenge en lliga, tingui un dia menys per preparar-lo que el Barça: “Com a mínim, és curiós però nosaltres no confeccionem el calendari. És un tema que ha de respondre qui el confecciona, que en aquest cas és LaLiga. Nosaltres hem d’anar i jugar donant la nostre millor versió”.

Pel que fa a la presència o no de Leo Messi en el partit de demà, el tècnic del conjunt blanc assegura que “no condiciona en absolut ni influeix en la preparació del partit” i també apunta que “és bo que els millors juguin sempre”. També deixa clar que la copa, és una de les seves prioritats: “Són competicions diferents i les volem guanyar totes. Li posarem la mateixa concentració. Depèn de nosaltres com l’afrontem. Hem de posar el focus en l’important, que és demà”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)