1a divisió

Llorente no surt del pou

1a divisió. El migcampista madrileny, substituït en la segona meitat del clàssic, pateix una nova “lesió de grau II a l’adductor de la cama esquerra”, motiu pel qual estarà entre tres i sis setmanes de baixa

Les lesions tornen a frenar la progressió de Marcos Llorente. Titular en detriment de Casemiro en l’anada de semifinals de copa contra el Barça, el migcampista madrileny estarà entre tres i sis setmanes de baixa a causa d’un nou contratemps muscular a l’adductor de la cama esquerra, la mateixa zona que ja va fer que es perdés bona part del mes de gener. “Després de les proves mèdiques realitzades se li ha diagnosticat una lesió muscular de grau II a l’adductor mitjà de la cama esquerra”, resava el comunicat mèdic del Madrid. Així, Marcos Llorente es perdrà com a mínim entre set i nou partits, entre els quals l’imminent derbi contra l’Atlético, així com l’eliminatòria de Champions davant l’Ajax i els duels enfront el Girona, el Llevant i la tornada de copa contra el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)