1a divisió

Isco posa més llenya al foc

1a divisió. Responent a unes paraules de l’exjugador del Madrid, Rubén de la Red, l’internacional espanyol ha aprofitat per deixar clar que no compta amb la confiança de Solari. “Quan no gaudeixes de les mateixes oportunitats que els teus companys, la cosa canvia”, ha escrit Isco a les xarxes socials

Distanciats gairebé des del primer dia, la relació entre Isco i Solari empitjora cada cop més amb el pas de les setmanes. Suplent habitual i amb un protagonisme ínfim únicament en partits de molt poca transcendència, el migcampista malagueny s’ha referit per primer cop de forma prou explícita a la situació que està vivint en el conjunt blanc. Així, sortint al pas d’unes afirmacions realitzades per part de l’exjugador madridista Rubén de la Red en què assegurava que “Isco ha de saber que el Real Madrid no espera a ningú i qui no estigui a l’altura serà passat per damunt dels seus companys”, l’internacional espanyol ha deixat caure una reflexió en què deixa clar que no disposa de la confiança de l’entrenador. “Totalment d’acord amb De la Red, però quan no gaudeixes de les mateixes oportunitats que els teus companys, la cosa canvia…”, va etzibar Isco a les xarxes socials, deixant una crítica implícita a la situació d’ostracisme que viu amb Solari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)