Internacional

El United torna a ocupar zona de Champions

Premier. El conjunt de Solskjaer goleja el Fulham (0-3), suma el vuitè triomf en nou jornades i se situa provisionalment en el quart lloc

El United de Solskjaer no té aturador. No han passat ni dos mesos des de l’arribada del preparador noruec en detriment de Mourinho i els red devils continuen immersos en una excel·lent dinàmica de joc i resultats. A Craven Cottage, feu del Fulham, el United va realitzar una nova exhibició guiat per un Pogba pletòric. L’internacional francès, autor d’un doblet en el 0-3 final, va conduir un nou triomf per a l’equip de Manchester, situat en el quart lloc de la Premier a l’espera del que faci el Chelsea aquest diumenge. Amb vuit victòries i un empat en les nou jornades que fa que Solskjaer va agafar les regnes de l’equip, el United ha estat capaç de recuperar els 11 punts de distància que mantenia respecte de la zona Champions.

El Liverpool torna a vèncer

En l’altre partit destacat de la jornada, el Liverpool va recuperar el camí del triomf després de les dues ensopegades consecutives davant el Leicester i el West Ham. Així, els gols de Mané, Wijnaldum i Salah, permeten al conjunt dirigit per Klopp situar-se provisionalment al capdavant del campionat, posant pressió a un City que rep el Chelsea a l’Etihad.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)