1a divisió

Javier Tebas reparteix a tort i a dret

1a divisió. El president de LaLiga critica Florentino Pérez i José Luis Rubiales per la gestió del videoarbitratge. “El Madrid i la FEF van obrir la veda per parlar del VAR. Hi ha excessius comentaris de dirigents sobre aquest assumpte”, ha afirmat el dirigent

El president de LaLiga, Javier Tebas, ha tornat a valorar positivament el VAR a l’hora que ha aprofitat per criticar el paper que està duent a terme el seu homòleg al Madrid, Florentino Pérez, així com el de la FEF, José Luis Rubiales, respecte de la implementació del videoarbitratge a la lliga espanyola. “Hi ha excessius comentaris de dirigents des que es va obrir la veda per part del president del Madrid i de la federació. El VAR no es pot circumscriure només al que li passa als grans clubs”, ha declarat Tebas després de participar en una reunió celebrada al Consell Superior d’Esports (CSD).

El màxim responsable de LaLiga, que ha reconegut estar “convençut” dels resultats del VAR, ha insistit en el fet que el videoarbitratge “només entra en errors flagrants”. “Es vol ser molt minuciós i aquest és l’error que estan cometent alguns mitjans, dirigents de clubs i aficionats. A cada partit hi ha jugades interpretables i el VAR tan sols entra davant un error greu i manifest”, va manifestar Tebas, retraient el paper de Rubiales en tot aquest afer. “Tot el món parla i potser no hauria de ser així. Em sorprèn la declaració del president, que va dir que s’ha de protegir els àrbitres quan va ser el primer que va filtrar la trucada de Florentino. És incoherent, em sembla que hi ha excessius comentaris de dirigents sobre el tema del VAR”, ha finalitzat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)